Iedere avond een verrassing

Foto: Jeroen Hofman

Foto: Jeroen Hofman

DE MEERPAAL – Volgens de Spaans-Nederlandse cabaretier Javier Guzman is het grootste gevaar op aarde de Chinees. Althans, dat beweert hij tijdens zijn meest recente optreden in De Meerpaal. Javier: ‘Zijn er Chinezen in de zaal?’. Niemand geeft antwoord. ‘Ik heb een schijthekel aan ze,’ begint hij zijn tirade… Alle Aziaten moeten het ontgelden.

Het einde van de show nadert, groot applaus volgt. Het publiek is laaiend enthousiast. Vervolgens komt het Vietnamees-Chinese bloemenmeisje een boeket brengen op het toneel. De hele zaal komt niet meer bij van het lachen en Javier Guzman zelf ook niet. Even wordt de grappenmaker door de spontaniteit van de situatie uit zijn rol gebracht.

Iedere avond in het theater is uniek. Ook voor artiesten. Velen zijn zeer te spreken over het Drontense publiek. Ze waarderen het dat dit theaterpubliek ontzettend meelevend is en tot interactie bereid.

In seizoen 2012-2013 zullen er ongetwijfeld weer vele onvergetelijke avonden in onze theaterzalen volgen. Er starten bovendien maar liefst achttien voorstellingen hun theatertour in Dronten. Een aantal op trots op te zijn. En een kans voor ons publiek om de allereerste try-outs van Nederland en soms zelfs Europa te zien. Wees erbij. Want je beleeft ontzettend leuke, verrassende avonden!

About doortjevdmolen

Theejunk, reiszot, cultuurgek, eindredacteur, journalist

Leave a comment